За Вашето спокойствие!

още за Male Edge

Гаранция – нашето обещание!

Male Edge - гаранция за успех Уредът за уголемяване на пениса MaleEdge е одобрен от медицински специалисти като безопасен и сигурен начин да увеличите дължината и дебелината на пениса си. До този момент никой не се е оплакал от резултата, но въпреки всичко MaleEdge дава двойна гаранция - обещава връщане на парите в двоен размер на всеки, който е закупил MaleEdge, спазвал е стриктно 26-седмичната програма (сила на тракцията според съответната седмица), както и всички указания за ползване (сглобяване, поддръжка и експлоатация), и не е получил очакваното уголемяване на пениса.

За да можете да се възползвате от гаранцията, трябва да се регистрирате на международния сайт на MaleEdge и да водите онлайн дневник за напредъка си от първия ден на използване, в продължение на 26 седмици. Въвеждайте данните си (часове на носене, използвана тракция, моментен размер на пениса) минимум веднъж седмично. Също е необходимо да прикачите три снимки на пениса си, докато носите MaleEdge и държите линийка по дължината на пениса – една преди използването на MaleEdge, една на тринадесетата седмица и една на двадесет и шестата седмица.

Внимание: сайтът и цялата съпътстваща информация са на английски.

Гаранцията няма да бъде призната, ако нямате индивидуален онлайн дневник, или ако той не е попълнен изцяло коректно, в указаният период от време!!!

За десет години нито един клиент не е пожелал да се възползва от гаранцията, а причината е една: ефективността на уреда при правилна употреба.

Всички уреди MaleEdge притежават двугодишна гаранция. Ако се случи така, че Вашият MaleEdge има някаква фабрична повреда, свържете се с нас и ние ще заменим дефектния продукт с нов.

Регистрация в международния сайт на MaleEdge

Сертификати

Продуктът е сертифициран по стандартите ISO 9000 в началото на 1990-те.Качеството на MaleEdge отговаря на различни наредби и стандарти в Европа и Северна Америка. Тези наредби включват изисквания за контакт с храна, наркотици и питейна вода, съдържание на тежки метали и други. Следва списък на стандартите, на които отговаря MaleEdge:

ISO9001 : TUV Rheinland, USA
QS9000 : TUV Rheinland, USA
ISO/TS 16949 : kfq(Dec.2000)
ISO 14001 : kfq(Environment Management System, Dec.2000)
ISO 17025, ISO Guide 25 (KOLAS) - KOLAS is the mutual recognized system with APLAC
FDA ( Food and Drugs Administrations : USA )
USP Class VI ( Pharmaceutical products, USA )
BS6920 ( British Standard 6920 : UK )
BgVV ( Food and Drugs Administrations, Germany )
DMF No.15636 ( Drug mafter file )
Health and Social Affair Ministry, Korea
National Sanitation Foundation: Drinking Water and Food Equipment
UL ( Underwriters Laboratories : USA )
UL94HB ( Flammability Test), 746(Electrical Test)
CSA ( Canadian Standard Associate : Canada )
C22.2 No.6( Flammability Test )
Свали:     Male Edge Гаранция     Инструкции за ползване на Male Edge

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени