Закупете бързо и лесно
                    своят Male edge!

още за Male Edge

Открийте Вашият Male Еdge

По нещо за всеки

Фирма SEXWELL е официалният представител на MaleEdge за България. Чрез виртуалния магазин на MaleEdge.bg, както и на SexWell.bg можете да закупите пенис-уголемителя MaleEdge. Независимо в коя точка на България се намирате, ние ще Ви доставим уреда. Осъзнаваме, че дискретността за Вас е от изключителна важност, затова гарантираме, че никой, дори куриерът няма да разбере какво всъщност Ви доставя.

Съществуват три пакета за увеличаване размера на пениса: MaleEdge BASIC, MaleEdge EXTRA и MaleEdge PRO. И трите съдържат уреда MaleEdge, допълнен с различни екстри и аксесоари.

MALE EDGE BASIC

 

Безкомпромисен
MaleEdge BASIC може и да не включва екстрите, които присъстват в другите два пакета, но отново получавате клинично-доказаният продукт, DVD с инструкции и гумена лента. Това е перфектният избор, ако смятате, че ще имате нужда само от пенис уголемител.

Поръчай Male Edge Basic
MaleEdge BASIC съдържа:
 1. MaleEdge уголемител: 1 бр.
 2. DVD с инструкции : 1 бр.
 3. Мерител: 1 бр.
 4. Допълнителна гумена каишка: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 4 бр.

ЦЕНА: 249 лв.

 

MALE EDGE EXTRA

 

Контолирай нещата
Най-известният MaleEdge пакет, MaleEdge EXTRA включва допълнителни аксесоари и резервни части. Към него получавате пътническа чантичка, две гумени ленти и предпазна подложка. Това е най-доброто съотношение между цената и броят на аксесоарите.

Поръчай Male Edge Extra
MaleEdge EXTRA съдържа:
 1. Всичко от MaleEdge Basic плюс:
 2. Допълнителна гумена каишка: 2 бр.
 3. MaleEdge чантичка за път: 1 бр.
 4. Защитна подложка: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 7 бр.

ЦЕНА: 289 лв.

 

MALE EDGE PRO

 

Максимално изживяване
MaleEdge PRO е най-пълният пакет и съдържа всички аксесоари, от които бихте могли да имате нужда. Към основните аксесоари допълнително получавате аксесоарите от BASIC и EXTRA пакетите, четири гумени ленти, две сменяеми подложки и две плътни предпазни калъфки.

Поръчай Male Edge PRO
MaleEdge PRO съдържа:
 1. Всичко от MaleEdge Extra плюс:
 2. Допълнителна гумена каишка: 4 бр.
 3. Защитна подложка: + още 1 бр.
 4. Самозалепяща се лента: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 11 бр.

ЦЕНА: 329 лв.

 

По-подробна и сортирана информация за MaleEdge можете да намерите в следната таблица:

MaleEdgeBasicExtraPro
ЦвятСиньо и бялоЗелено и черноЧерно и червено
Тракция1200г до 2800г.1200г до 2800г.1200г до 2800г.
Големина на пениса4см до 24см4см до 24см4см до 24см
Тегло65гр65гр65гр
КутияMaleEdge синяMaleEdge зеленаMaleEdge червена
Гаранция2 години2 години2 години
DVD с инструкцииДаДаДа
Достъп до интернационален форум MaleEdge.comДаДаДа
MaleEdge extendor111
Мерителна линийка111
Допълнителна гумена каишка124
Туристическа чантичка011
Омекотяващ предпазител012
Уплътнител001
Общ брой компоненти4711
Крайна цена 249 лв. 289 лв. 329 лв.
Всеки комплект за уголемяване на пениса се различава по броя и видове аксесоари.
Можете да закупите и допълнителни аксесоари по Ваш избор.

Male Edge Кутия Кутия – удобен аксесоар с дискретен дизайн, в който ще получите Вашият пенис уголемител MaleEdge. В кутията можете да съхранявате всички компоненти на уреда, като размерите й са съобразени с броят аксесоари, които се намират в съответния пакет. Компактните й размери я правят лесна за съхранение като част от личните Ви вещи.

Male Edge DVD с инструкции DVD с инструкции – инструкционен филм, записан на DVD диск, в който чрез анимирани модели подробно са представени настройките и използването на MaleEdge. Чрез него нагледно ще добиете представа за това как функционира пенис-уголемителят, как се използва и как се съхранява. Доставя се във всеки пакет.

Male Edge мерителна линийка Мерителна линийка – 30 сантиметрова линийка за измерване големината на пениса, която е включена и в трите пакета на екстендера MaleEdge. Снабдена с удобен транспортир с двойна функция - измерва ъгли от 0 до 180 градуса и позволява на линийката да се сгъва на две. Това улеснява максимално съхранението й в кутията на MaleEdge.

Male Edge омекотяващ предпазител Омекотяващ предпазител - изработен от изключително мек дунапренен материал, през който прокарвате члена. Служи за омекотяване на контакта между каишката на екстендера и пениса, което ще увеличи чувството Ви на комфорт при носене на уреда за пенис уголемяване. Присъства единствено в Extra и Pro пакетите.

Male Edge уплътнител Уплътнител – oбгръща частта на пениса, където кожата е най-чувствителна и не позволява на гумената каишка да раздразни тъканта. Изработен от мек медицински материал с високо качество и хипоалергични свойства. Присъства единствено в Pro пакета на MaleEdge.

Male Edge гумена каишка Гумена каишка – доставя се във всички пакети на пенис-екстендера MaleEdge, но в Extra и Pro се предлага в резерва. След интензивна употреба на пенис уголемителя каишката може да се захаби и ще се нуждае от смяна. Уредът не може да функционира без каишка.

Male Edge туристическа чантичка Туристическа чантичка – изработена от черен платнен материал, гарантираща ви дискретност по време на път. С нейна помощ можете да пренасяте своят MaleEdge навсякъде, без да се налага да носите цялата кутия. Ще се сдобиете с нея при поръчка на Extra или Pro пакета на пенис екстендера MaleEdge.

 MaleEdge BASIC
 MaleEdge EXTRA
 MaleEdge PRO

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени