Мнението на нашите клиенти

още за Male Edge

Истински истории MaleEdge

имената са променени

Male edge наистина действа „Преди да се запозная с уреда MaleEdge бях един от всички онези мъже, които тайно изпитват недоволство от размера на пениса си. Разбира се влизах в графата „нормален”, но кой би се задоволил с „нормален”, аз исках да бъда малко над това! Ползвах какво ли не, хвърлих сума пари на вятъра... но не получих резултат. Накрая попаднах на MaleEdge и ми се стори доста интересен и различен, а и ми го препоръчаха като един от най-безопасните методи за уголемяване на пениса. Та си казах, какво пък, поне да знам, че съм пробвал всичко и че нищо не е свършило работа. Учудващо, скептицизмът ми се опроверга – след като започнах да нося MaleEdge ерекцията ми видимо се подобри, а няколко месеца по-късно започнах да забелязвам и промяна в размера. Наистина не вярвах, че ще подейства, но стана!”
Калин, 29г.

„ Колкото и да се бием в гърдите какви шампиони сме в леглото, истината рано или късно излиза наяве - ако не пред самите нас, то пред партньорките ни. А ако писмото ми не беше анонимно, дори нямаше да кажа това! MaleEdge ми помогна да превърна думите си в реалност и сега, ако някой не вярва на това, което казвам, може или да попита жена ми, или да погледне и да се увери сам!”
Жоро, 31г.

„Аз съм жена, но предполагам мога да изкажа впечатлението си от MaleEdge. Първите няколко месеца дори не знаех, че приятелят ми го носи редовно. Разбира се забелязах, че издържа повече и това се отрази прекрасно на половият ни живот! Вероятно нямаше да разбера, че ползва този уред, ако сам не ми беше казал. Невероятно е, че такова малко нещо прави секса ни по-хубав! Никога не съм смятала пенисът му за малък, но промяната определено ми харесва и вече правим секс доста по-често. Представям си каква радост предизвиква този уред във Вашият мъжки свят!”
Валя, 26г.

Male edge прави секса ни по-хубав! „Всички имат комплекси – жените се притесняват за външния си вид – гърди, крака, бедра, грим, а мъжете – за това как сме в леглото. Макар и да не бих си го признал открито, преди имах комплекс от размера на пениса си и това ми влияеше в секса. Приятелката ми все ми повтаряше „Всичко е наред, аз съм доволна”, но със сигурност се чувстваше незадоволена! Един приятел ми препоръча MaleEdge, хвалейки го като наистина ефективен. Какво да губя...пробвах го. По принцип не съм човек на постоянството, но си казах – каквото ще да става! След шестата седмица се уверих, че наистина действа!”
Стефан, 28г.

MaleEdge е малка машинка, изработена от пластмаса – а увеличи пениса ми за има-няма три месеца! Самочувствието ми вече не страда, а жената забрави какво е главоболие. Препоръчвам го!”
Калоян, 35г.

„Радвам се, че изпробвах MaleEdge. Много исках да уголемя пениса си и това стана възможно благодарение на него. Бях се решил на операция, но все не ми стискаше и тайно исках да намеря алтернативен метод, защото имах съмнения, че партньорката ми остава незадоволена, но не иска да ме обиди, затова симулира. Чувството е ужасно, но вече нямам подобен проблем!”
Филип, 25г.

„Ако този уред го имаше в миналото, светът сигурно нямаше да е същия – комплексът от малък пенис просто нямаше да съществува. Откакто уголемих пениса си, това някак ми повдигна самочувствието в много области – личния живот, социалните контакти, дори работата. Колко малко му трябва на човек...”
Марин, 39г.

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени