Всеки въпрос има отговор!

още за Male Edge

MaleEdge - често задавани въпроси

Увеличаване на пениса в детайли

 1. Къде мога да закупя MaleEdge?

  Уредът за естествено уголемяване на пениса MaleEdge може да бъде закупен както през този онлайн магазин, така и през сайта на SEXWELL – www.sexwell.bg. Фирма SEXWELL е оторизиран представител и единствен вносител на MaleEdge за Република България.

  Ние знаем, че дискретността е от голямо значение за Вас и уважаваме това. След покупка, MaleEdge ще Ви бъде доставен в изцяло дискретна опаковка и етикет с различен надпис, например „козметика”, като така дори куриерът няма да знае какво точно доставя.

 2. Може ли MaleEdge да бъде носен по време на работа и сън?

  MaleEdge е изработен от олекотен материал, който не тежи, не променя рязко температурата си и не крие опасност от нараняване. Ако не извършвате тежък физически труд, MaleEdge може да бъде носен под по-широки боксерки и панталони върху тях. MaleEdge е анатомично разработен да пасва на пениса, така че ще остане незабележим под дрехите.

  Носенето по време на сън може да се окаже некомфортно, ако се въртите прекалено много, защото може да легнете върху уреда и да го притиснете прекалено силно. Ако сте от хората, които спят предимно по гръб или настрани, то не би следвало да имате никакви проблеми. Най-добре е да опитате и да разберете кое е най-комфортно за Вас. Ако не ви удовлетворява, спокойно можете да го носите през деня.

  Ако се тревожите от евентуална ерекция, била тя сутрешна или през деня – MaleEdge без проблем ще се пригоди към ъгъла на ерекцията, благодарение на специалната си подвижна структура. Ако все пак усетите, че Ви е некомфортно, без никакви проблеми можете да освободите пениса от механизма.

  Нося MaleEdge колкото време желая Кога да използвам MaleEdge Кога да използвам MaleEdge
 3. Мога ли да нося MaleEdge колкото време желая, и ще продължа ли да получавам резултати?

  Това как и по колко ще носите своят MaleEdge зависи изцяло от вашите предпочитания и удобство. Предвидена е стартова програма за първите шест седмици от носенето на екстендера, която е желателно да следвате, но, разбира се, никой не Ви задължава. Въпреки всичко, ако желаете да се възползвате от гаранцията при покупка на MaleEdge едно от условията, които трябва да покриете е да спазвате зададената програма.

  Стартовият период се равнява на шест седмици с постепенно увеличаване на тракцията. След края на шестата седмица започва да тече втори период с продължителност 20 седмици, през който MaleEdge се ползва с максимална тракция, но вече индивидуално избирате по колко време да го носите. Колкото повече часове на носене натрупате, толкова по-бързо и ефективно ще се уголеми пенисът Ви. Уредът ще продължи да уголемява пениса Ви докато го носите.

 4. Трябва ли да следвам фиксирана програма на ползване?

  Има програма, която ще Ви помогне да стартирате и да напредвате последователно. Тя представлява постепенното увеличаване на тракцията и часовете за носене според седмицата. Първите шест седмици часовете за носене на MaleEdge съвпадат със седмицата (1 седмица = 1час, 5 седмица = 5 часа и тн), като на всяка седмица съответства определена сила на тракция. След шестата седмица вече можете да носите уреда на най-високата тракция, колкото време пожелаете. За да получите желателния ефект е нужно да ползвате MaleEdge минимум 26 седмици. След това можете да го носите колкото време пожелаете. Резултатите от пенис уголемяването зависят главно от общия брой часове, през които сте носили уреда, както и силата на тракцията – Вие контролирате уголемяването на пениса си!

  Следната таблица ще Ви помогне да се ориентирате в началната, шестседмична програма:
  СедмицаТракцияЧасове на ден
  1от 800 до 1200 гр.1
  2от 800 до 1200 гр.2
  31200 гр.3
  41200 гр.4
  5от 1200 до 2000 гр.5
  6от 1200 до 2000 гр.6
 5. Ефектът намалява ли с времето?

  Не! Уголемяването на пениса е перманентно. Чрез тракцията се извършва стимулация на клетъчното делене, което увеличава самата тъкан и пенисът се уголемява. Това е необратим процес. Действието на тракцията е доказано не само от клиничните изследвания, които нашите клиенти потвърждават, но и от няколко древни племенни култури, които използвали подобен метод за да удължат телесните си части – устни, вратове и уши.

  След като получите желаната големина с MaleEdge, ще се наслаждавате на допълнителните си сантиметри завинаги.

 6. Може ли MaleEdge да изправи извит настрани пенис?

  Да! MaleEdge е доказано ефективен в изправянето на пениса – между 60% и 90%.

  Докато някои мъже харесват извивките на пенисите си, по-голямата част от представителите на мъжкия пол искат членът им да е изправен. Уредът го придържа в изправена позиция и при растежа на клетките извивката се коригира по напълно естествен начин. Така независимо накъде е извит пенисът ви, той ще бъде безпроблемно коригиран – напълно безболезнено!

 7. Изисква ли MaleEdge определена големина и дебелина за ползване?

  Не! MaleEdge е предназначен за всякакви размери. Уредът е разработен така, че да пасне идеално на ствола на пениса. Пръстеновидната основа е достатъчно широка за всеки член, както и осигурява достатъчно стабилна опора за прихващането към главичката.

  Останалата част безпроблемно се наглася на съответната дължина на пениса - с помощта на подвижните пръчици, а дебелината се регулира посредством гумената каишка. Няма значение дали сте обрязан, или не. Ако не сте, то можете да изберете дали да дръпнете кожата назад, или да я оставите преди да прикрепите каишката. Всичко зависи от това какво намирате за комфортно.

  Кога да използвам MaleEdge Кога да използвам MaleEdge
 8. Изисква ли MaleEdge предписание или съдействие от доктор?

  Не! MalеEdge се доставя с лесни за използване инструкции, които обясняват как точно да използвате уреда и как той ще увеличи пениса Ви. Употребата му е напълно безопасна, не съдържа части, които да са изработени от вреден материал, или части, които могат да Ви наранят.

  Нагласянето на MaleEdge се извършва в няколко лесни стъпки и не крие никакви рискове за здравето Ви. Умишлено, уредът е изработен изцяло от олекотена пластмаса, така че няма да Ви тежи и да предизвика дискомфорт при носене и ерекция.

 9. Какво ще се случи, ако получа ерекция докато нося MaleEdge?

  МaleEdge се наглася според ъгъла на ерекцията благодарение на подвижната си основа. Ако изпитвате дискомфорт можете безпроблемно да го свалите както при еректирал, така и при спаднал пенис. Няма никакво значение дали получавате ерекция по време на сън или през деня; дали сте голи, с боксерки или покрити със завивка.

  Кога да използвам MaleEdge Кога да използвам MaleEdge Кога да използвам MaleEdge
 10. Каква е разликата между трите различни MaleEdge пакета?

  Уредите MaleEdge в трите пакета са еднакви, що се отнася до дизайн, конструкция и функция. Разликата в цената идва от количеството аксесоари и екстри, които са включени в съответния пакет.

 11. Уголемяването значи ли, че ще имам по-слаби ерекции?

  Не! Значителна част от потребителите дори отбелязват подобрение в силата на ерекцията. Това се дължи на интензивното делене на клетките, както и повишеният кръвопоток в члена. Освен, че пенисът Ви ще стане по-голям и по-дебел по напълно естествен начин, това ще подобри и продължителността и твърдостта на ерекцията.

  Заслужава си да се спомене, че след уголемяването на пениса самочувствието Ви ще се повиши, а оттам и ще добиете по-голяма увереност в сексуалните си занимания. Така няма да се тревожите за големината си, колко издържате и дали задоволявате партньорката си!

 12. Дебелината ще се намали, остане същата или увеличи?

  MaleEdge стимулира уголемяването на тъканта като цяло, така че дебелината на пениса ще се увеличи заедно с дължината. Средното увеличение, което потребителите отбелязват е до 19% на дебелина, както и 28% на дължина. Няма опасност дебелината Ви да „изтънее”, или пък да остане непроменена – множенето на клетките е цялостно. С помощта на гумената лента в комплекта MaleEdge безпроблемно ще регулирате положението на уреда около пениса Ви, така че да не Ви притиска, или да не се изхлузва.

 13. MaleEdge ще увеличи размера ми в отпуснато състояние, или в еректирало състояние?

  MaleEdge действа на принципа на увеличаване броя на тъканните клетки, което означава, че уголемяването обхваща целия пенис. При правилно и редовно прилагане на подходящата тракция клетките ще се развият в допълнителна тъкан и големината на пениса ще се забелязва както в отпуснато, така и в еректирало състояние, независимо дали сте обрязан или не.

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени