Естествено уголемяване
      на пениса чрез Male edge

още за Male Edge

Аксесоари за Male Еdge

Необходими аксесоари за дълго и безпроблемно ползване на Male Еdge

Фирма SEXWELL е официалният представител на MaleEdge за България. Чрез виртуалния магазин на MaleEdge.bg, както и на SexWell.bg можете да закупите пенис-уголемителя MaleEdge. Независимо в коя точка на България се намирате, ние ще Ви доставим уреда. Осъзнаваме, че дискретността за Вас е от изключителна важност, затова гарантираме, че никой, дори куриерът няма да разбере какво всъщност Ви доставя.

Омекотяващ предпазител за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Омекотяващ предпазител за MaleEdge, предназначен да обгръща частта на пениса, където се поставя гумената каишка. Често се случва каишката да раздразни чувствителната кожа на пениса и това да създаде дискомфорт. С този предпазител ще ви е по-удобно да носите уреда за пенис-уголемяване. Изработен от дунапренен медицински материал с високо качество и хипоалергични свойства.

ЦЕНА: 10 лв.

 

Мек уплътнител за уреда MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Уплътнителят е мек, изработен от медицинска марля с хипоалергенни свойства. Размерът му е универсален и служи за покриване на пениса там, където кожата е най-чувствителна. Уплътнителят не позволява на гумената каишка да раздразни тъканта и по този начин уредът за пенис-уголемяване MaleEdge няма да ви убива и ще се чувствате по-сигурни и спокойни докато го носите през деня.

ЦЕНА: 19 лв.

 

Резервна каишка за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Без гумената каишка прикачването на уреда към пениса би било невъзможно, което я прави много важна. Каишката е разработена така, че се поставя лесно и регулира с лекота. Всеки MaleEdge се доставя с бяла каишка. След интензивно използване обаче ще се нуждаете от нова, понеже гумата често се протрива. Ако притежавате пакета Male Edge Basic ще ви се наложи да се запасите с допълнителни каишки.

ЦЕНА: 39 лв.

 

Бяла резервна каишка за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Гумената каишка е важен компонент от уреда MaleEdge. Без нея прикачването му към пениса е невъзможно. Каишката е разработена така, че да се поставя лесно и да се регулира с лекота. При интензивно ползване на Male Edge в продължение на месеци, ще се нуждаете от нова каишка, понеже гумата често се протрива. Ако притежавате пакета Male Edge Basic ще ви се наложи да се запасите с допълнителни каишки.

ЦЕНА: 39 лв.

 

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени