Male edge история

още за Male Edge

За MaleEdge

История

Male Edge - оригиналния уред за уголемяване на пениса През 1995г. създателите на MaleEdge – тогава намиращи се в DanaMedic, полагат основите на легендарния JES extender – революционен за времето си продукт за уголемяване на пениса, без хирургически интервенции. Jes-уголемителят е първия уред, който се осланя на тракцията като метод за уголемяване. Той e един от най-продаваните продукти за пенис-уголемяване до появата на MaleEdge.

Днес

Дори и най-доброто понякога не е достатъчно, затова развитието и усъвършенстването на продукта не спря до тогавашната си връхна точка. На бял свят се появи компанията DanaLife, която разработи още по-добър пенис-уголемител: по-ефективен и по-лесен за употреба. Всички очаквания бяха надминати с появата на MaleEdge. Най-иновативният уред за уголемяване на пениса, измислян някога – стилен, дискретен и ефективен.

Философия

Ние виждаме пенис уголемяването като още един начин човек да усъвършенства себе си. Никой не се замисля да посети фитнеса, за да подобри физическия си тонус, или да използва козметични продукти, за да поддържа външния си вид. Знаем, че искате безопасен, работещ и достъпен продукт, който ще Ви даде желаното – допълнителни сантиметри на ширина и дължина. С MaleEdge ще получите точно това!

Доставка

Няма значение в коя част на България се намирате – ние ще Ви доставим MaleEdge независимо от местонахождението Ви – дискретно опакован, така че никой, дори куриерът, няма да знае какво се намира вътре.

Честност

Според нас на пазара има твърде много нечестност и заблуждаващи клопки за клиента. Стремим се да променим това, като бъдем напълно откровени и честни с Вас, както и да направим всичко максимално ясно за Вас.

Разбираме, че пенис уголемяването е деликатна за Вас тема – и вярваме, че Вие заслужавате индивидуално отношение, подкрепа и съвет, в случай че се нуждаете от такъв. Ако се интересувате от нещо, което не можете да откриете на нашия сайт, или ако просто искате да споделите нещо с нас, използвайте формата за контакт – обещаваме, че ще Ви отговорим персонално и ще използваме всяка критика отправена от Вас за да подобрим качеството на услугите си.

www.maleedge.bg 2010 Male Edge © Всички права запазени